fbpx

Politica de Cofidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Website-ul digitaldays.ro este detinut si administrat de SC Brandup Media SRL cu sediul social in Lugasu de Jos, nr. 250 si punct de lucru in Cetatea Oradea, corp C, et. 2 camera 5. Societatea este inregistrata cu urmatoarele date: CUI: 37003375; Nr reg. Com: J5/177/08.02.2017

Utilizatorul acestui site înțelege și își dă consimțământul expres pentru datele obligatorii și optionale colectate de la el în cursul achiziționării și / sau înregistrării biletelor vândute de Brandup Media (și / sau alte companii asociate, după caz). Utilizatorul site-ului și / sau cumpărătorul și / sau titularul de bilete confirmă și acceptă că datele lor vor fi utilizate în scopuri comerciale în conformitate cu această politică de confidentialitate și pot fi păstrate și stocate în acest scop. Orice solicitare de ștergere a datelor trebuie adresată în scris companiei Brandup Media la hi@digitaldays.ro. Orice solicitare va fi procesată în mod obișnuit într-o perioadă de 30 de zile.

Scopurile cu care Brandup Media colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal sunt:

Daca sunteti utilizator al website-ului digitaldays.ro, scopul utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal este de a imbunatatii experienta avuta pe website-ul nostru si de a monitoriza traficul. Datele colectate sunt: ora, data si IP-ul dupa care ati accesat website-ul nostru. 

Daca sunteti abonat la newsletter-ul Digital Days, scopul utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal este de a va informa cu privire la detalii legate de evenimentele Digital Days si campanii realizate de Digital Days in colaborare cu alti parteneri. Va puteti dezabona in orice moment de la newsletter-ul Digital Days accesand link-ul din subsolul e-mailurilor primite “Dezabonare” sau printr-o cerere adresata echipei noastre pe hi@digitaldays.ro

Datele colectate si prelucrate sunt: adresa de e-mail, numarul de telefon, numele si prenumele si adresa furnizata si altele furnizate in procesul de abonare la newsletter.

Daca sunteti participant la evenimentele Digital Days, scopul utilizarii datelor dumnreavoastra cu caracter personal este de a imbunatatii experienta dumneavoastra in cadrul evenimentului, de a va permite accesul in cadrul conferintei prin achizitia biletelor de acces, pentru a realiza diverse activitati si pentru a va tine la curent cu detaliile evenimentului sau ulterioare modificari. Datele colectate si prelucrate sunt: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa, CNP, compania pentru care lucrati (optional).

Daca sunteti partener al Brandup Media, scopul utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal este de mentine comunicarea necesara pentru realizarea activitatilor specifice parteneriatului. Datele colectate si prelucrate sunt: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail, functie, companie si altele relevante unor comunicari in acest scop. Datele dvs. vor fi stocate în siguranță într-o bază de date sigură. Nu vom păstra datele dvs. personale mai mult decât legea ne cere pentru diferite tipuri de procesare. În orice moment, puteți să ne contactați la hi@digitaldays.ro pentru a afla informațiile personale pe care le avem despre dvs., pentru a solicita modificări diferite ale informațiilor personale sau pentru a le șterge. Datele dvs. nu vor fi procesate în alte scopuri decât in cele pentru care avem permisiunea dvs. inițială de a le utiliza. 

In cadrul evenimentului for fi realizate fotografii si cadre video. În cazul în care doriți eliminarea din oricare dintre fotografiile distribuite public, vă rugăm să ne contactați la hi@digitaldays.ro. 

Pentru o mai buna experienta pe website-ul nostru, veți putea să vă împărtășiți informatii despre navigare cu partenerii noștri pentru a putea folosi capacitățile lor analitice. Putem folosi alte instrumente online de marketing digital pentru a personaliza conținutul site-ului nostru, facilitati ale platformelor de social media și analiza traficului prin împărtășirea datelor dumneavoastra de navigare cu partenerii de publicitate și social media cum ar fi Facebook, Linkedin și Google. Aveți dreptul să accesați, să rectificați, să ștergeți datele și să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor personale, contactând-ne prin e-mail la hi@digitaldays.ro